Turneu Sportiv în Onoarea Memoriei lui Alexandru Coșacov: Sărbătoarea Mișcării și Sportului

Publicat de user pe

Date importante, evenimente semnificative, oameni importanți – toți lasă urme în istoria noastră. În acest an, clubul sportiv Apollo organizează turneul anual în memoria remarcabilului sportiv Alexandru Coșacov. În perioada 28 august – 30 septembrie 2023, clubul de fitness și sănătate Apollo vă invită să participați la turneul sportiv dedicat memoriei acestui mare sportiv.

Disciplinele Turneului:

  1. Tragerea la Cordă: Participanții vor testa forța și rezistența lor în această disciplină clasică. Fiecare va avea ocazia să își măsoare forța pe bară fixă.
  2. Împinsul la Culcat: Această competiție va permite participanților să își demonstreze forța și abilitățile în împinsul la culcat. Fiecare atlet va putea să își testeze forța și rezistența în această disciplină.
  3. Flotările cu Greutăți: Flotările cu greutăți sunt o antrenament excelent pentru întregul corp. În această disciplină, participanții își pot demonstra forța și coordonarea mișcărilor.

Participare

Oricine poate participa la turneu, indiferent de nivelul de pregătire sau experiență. Ceea ce contează cel mai mult este dorința de a concura.

Pentru înregistrare și obținerea de informații suplimentare, vă rugăm să contactați clubul sportiv și de sănătate Apollo la numărul de telefon 069126028 sau să veniți direct la club la adresa bd. Mircea cel Bătrîn 26/3. Vă garantăm o experiență de neuitat, oportunitatea de a face noi cunoștințe și, desigur, șansa de a omagia memoria lui Alexandru Coșacov.

Alăturați-vă nouă și deveniți parte din această sărbătoare sportivă, care ne amintește de importanța sănătății și a sportului. Nu ratați ocazia de a contribui la acest eveniment deosebit și de a vă crea propria legendă sportivă.

Categorii: Evenimente