Al VII Turneul la Impins din culcat «Dobraya Sila 2018».

Publicat de user pe

Un campion este acela care se ridică atunci când nu este în stare. (Jack Dempsey)

La  23 februarie 2018, în ininta Liceului Teoretic DACIA, Ciocana, s-a desfășurat cel de-al șaptelea Turneu Deschis la Împins din Culcat (stil rusesc) cu sloganul „Dobraya Sila”.

În mod tradițional, turneul a reunit cele mai puternice cluburi din Republica Moldova – echipa Institutului de Cultură Fizică al Republicii Moldova,  echipa DREAM TEAM si TITAN din Transnistria,  cei de la Hayduc-Gym,  și alții…

La deschiderea competiției participanții au fost salutați  de Șeful Departamentului de Cultură și Sport Ciocana – Adelaida Boico si Presedintele AOC „Apollo”.

Este de remarcat că alături de sportivii cu renume mondial, de talie internațională ca  Șerbacov Alexandru, Volcinschii Constantin au participat  mulți începători, fete si femei. 

Cei mai tineri participanți al acestor competiții au fost  Andrei Țurcanu, Zelțer Gherman și Alexandru Șerbacov – junior cu vârsta de 14 ani, iar cei mai in vârsta au fost Constantin Volcinschii și Igor Cotliuba (62 ani).

Echipele câștigătoare au fost premiate cu diplome și cupe, iar câștigătorilor în competiția individuală după categorii  le-au fost acordate medalii, diplome și toți participanții au primit cadou de la Centrul Rusesc de Știință și Cultură în RM cîte un maiou. La sfârșitul competiției participanții au fost invitați să servească ceai, cafea, sucuri cu dulciuri, sandwich-uri.

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns