Cupa OPEN la Impins din culcat, editia a V-a

Publicat de user pe

Ceea ce este cultura pentru umanitate este olimpismul pentru sport. (Pierre de Coubertin)

La 22 octombrie 2017, în incinta Preturii sectoruilui Ciocana, a avut loc ce-a de a V-ea ediție a Cupei OPEN la Împins din Culcat, dedicată lui Alexandru Coseacov, care a fost organizată de Asociația Obștească pentru Copii  „Apollo“, în colaborare cu Pretura sectorului Ciocana și doamna Natalia Coseacova.

Soții Coseacov ani la rîndul au practicat o mulțime de proiecte sociale,  rămânând singură, doamna Natalia continuă să contribuie cu o mulțime de acțiuni de binefacere în memoria soțului.

Scopul acestor competiții sportive a fost promovarea unui stil de viață sănătos, popularizarea culturii fizice și sportului în rîndul tinerilor și adolescenților, desemnarea celor mai puternici sportivi la probele individuale si de echipa. 

Remarcăm faptul că la această ediție a Cupei OPEN la Împins din Culcat din 21 octombrie pe lînga echipele puternice, care participă în mod regulat la aceste competiții, și anume Hayduc-Gym, USEFS, Apollo, și altele, s-au alaturat și echipele TITAN din Tiraspol și ATHLETIC din Florești.

În clasamentul pe echipe locurile au fost distribuite după cum urmează: TITAN – primul loc, Apollo – al doilea loc, Hayduc-Gym – locul al treilea, USEFS – locul al patrulea, ATHLETIC – locul al cincilea, SPPS și OLIMPIA pe locul șase. 

Mulțumiri deosebite din partea organizatorilor competiției pentru veteranii sportului, sportivi renumiți cum ar fi Meleca Vladimir, clubul TITAN, 62 ani; Volcinschii Constantin – 53 ani, Grecu Vasilii – 50 de ani. Pe lînga faptul ca au arătat rezultate înalte (locurile I), i-au susținut și le-au transmis energia victoriei celor tineri, pregătindu-i pentru apariția pe scenă.           

Printre tineri au fost și acei care și-au încercat forța pentru prima dată, începînd de la cel mai tânăr membru al echipei Apollo, și anume Albu Denis cu numai 10 ani, dupa care și Țurcan Mihail – 11 ani, Railean Daniel – 13 ani.

Prezenți au fost și tineri celebri în aceste probe sportive, și anume Radu Alexandru, Botnari Gheorghe, Senkiv Andrei.   

Asociația Obștească pentru Copii „Apollo” își exprimă sincera recunoștință doamnei Galina Bostan, Pretorul sectorului Ciocana,  doamnei Adelaida Boico – Șeful Departamentului de Cultură și Sport Ciocana.  Datorită eforturilor depuse de aceste distinse doamne, în sectorul Ciocana, au fost reînviate și se desfășoara o mlțime de competiții sportive pentru tineret, campionate de curte, în colaborare cu cluburile și organizațiile obștești.

În februarie 2018, AOC „Apollo” în colaborare cu Centrul Rus de Știință și Cultură în RM și Pretura sectorului Ciocana organizează tradiționalul turneu OPEN la Împins din Culcat (stil rusesc), ediția a VII-a cu motto-ul „Dobraya Sila”. Competițiile se vor desfașura pe echipe și individual. Mulțumim tuturor participanților și reprezentanților echipelor! Vă așteptăm la turneul din februarie!         

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns