Cupa Nistrului 2015, ediția XVII

Publicat de user pe

În perioada 05-06 decembrie 2015, în orașul istoric Benderi a avut loc tradiționalul „Cup of Dnestr”, organizat la cel mai înalt nivel. Pentru a se întrece la putere aceste competiții au reunit sportivi din toate orașele mari și mici, sate ale Republicii Moldova. De asemenea, au participat sportivi din Ucraina și Rusia. Echipe puternice au venit de la Tiraspol, Chișinău, Bender, Odesa, Cahul, Rîbnița, Bălți și altele.

Senzație a fost echipa Institutului de Cultură Fizică din orașului Chișinău, care a câștigat Cupa între echipe chiar din prima zi a competiției și a avut o evaluare spectaculoasă în cea de-a doua zi la Împins din Culcat și la proba „Ciortova Diujina”. 

Scena luminoasă, muzica energizantă și mediatorul profesionist a creat o atmosferă sportivă de sărbătoare. Publicul primea informația completă despre fiecare atlet în parte, realizările sale sportive din trecut și aplauze furtunoase în timpul ieșirii pe scenă pentru a participa la proba sportivă. Ținem să menționăm mai ales realizările remarcabile ale lui Ojog Mihail (categoria OPEN), Volcinschii Constantin (categoria OPEN), Bobeico Nikolae (categoria JUNIOR). În categoria ABSOLUTĂ la Impins din Culcat al acestui an câștigător al locului I a fost maestrul în sport de clasă internațională – Cernei Boris cu rezultatul de 247.5 kg. Apropo, doar cu o săptămînă în urmă, Boris a câștigat cu ușurință  locul I în categoria ABSOLUTĂ la Turneul OPEN la Împins din Culcat, în memoria lui Alexandru Coseacov organizat de AOC „Apollo”.               

Echipa „Apollo” a fost reprezentată de 4 persoane: Nagornîi Bogdan, Cucușchin Alexei, Țurcan Alexandru și Tudorian Oleg. Pe piedestalul cîștigătorilor s-au ridicat Tudorian Oleg (locul I la Triatlon și locul I la Impins din Culcat) și Nagornîi Bogdan (locul II la Împins din Culcat). 

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns