Campionatul la Împins culcat si Ridicari la bara fixa organizat în memoria lui Alexandru Cosiacov

Publicat de user pe

Cu cât este mai greu de obținut o victorie, cu atât este mai mare fericirea de a câștiga.

La 29 noiembrie 2014 în incinta sălii de forță „Apollo” din bulevardul Mircea cel Batran 26/3, a avut loc al doilea Turneu Deschis în memoria lui Alexandru Cosiacov la Împins din culcat și Ridicări la bara fixă. Scopul acestor competiții a fost comemorarea membrului de onoare al AOC „Apollo”, doctor în biologie, Alexandru Cosiacov, care a susținut mult organizația noastră, antrenorii asociației, alți membri al AOC „Apollo”, mai ales cînd aceștea aveau nevoie de sprijinul financiar pentru a merge la competiții, turnee sportive. Amintirile despre Alexandru vor rămîne pentru totdeauna în istoria organizației noastre ca un om de morală înaltă, un patriot adevărat, un om care zice și face cu o inimă uriașă și un suflet bun. 

Alături de sportivii cu renume la aceste competiții au participat mulți atleți noi, tineri de 14-15 ani. Au fost reprezentanți ai diferitelor cluburi din Republica Moldova, iar echipa cea mai organizată și numeroasă „Dynamo-Energy” a sosit de la Bender în frunte cu administratorul clubului și președintele Federației WPC – Alexandru Șerbacov.

Organizatorul acestor competiții a fost Asociația Obștească pentru Copii „Apollo”, iar președintele comitetului organizatoric a turneului – Vasile Nagornîi. Arbitrul principal – Victor Bogatov (Arbitru de nivel internațional).

Sportivii au concurat în următoarele categorii de vîrstă și de greutate (la Împins din culcat): Femei: 44 kg, 48 kg, 52 kg, 56 kg, 60 kg și 67,5 kg, 75 kg și 82.5 kg, 90 kg și 100 kg.Bărbați: 52 kg, 56 kg, 60 kg și 67,5 kg, 75 kg și 82,5 kg, 90 kg și 100 kg.Categorii de vîrstă: Copii, Juniori(pîna la 23 de ani), Open: 24+ La disciplina Ridicări la bara fixă sportivii au concurat în următoarele categorii de vîrstă: Copii – pînă la 16 ani (la data competițiilor), Juniori – pînă la 23 de ani (la data competițiilor), Open: 24+ Sportivii care au cîștigat locurile 1-3 la Împins din Culcat, au fost premiați cu diplome și premii bănești.

Asociația Obștească pentru Copii „Apollo” își exprimă sincera recunoștință Doamnei Natalia Cosiacova pentru susținerea financiară la organizarea acestor competiții sportive, precum și gratitudine companiei „Rusnac-MoldAqua” SRL în persoana domnului Rusnac Alexandru pentru produsele Gura Căinarului de care participanții la turneu au beneficiat gratis.

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns