Bravo „Olimp”! Sînteți cei mai buni!

Publicat de user pe

La 28 aprilie a avut loc Olimpiada raională (sec. Ciocana) la educaţie fizică a elevilor din clasele 9-12. Participanții au concurat la cinci discipline sportive + teorie. Echipele au fost formate din doi băieţi şi două fete.

Echipa Liceului teoretic „Olimp” a fost reprezentată de membrii AOC „Apollo”: Gaivoronschii Grigorie, Voscoveț  Anastasia, Bălan Elena, Haceatrean Serghei. Echipa a fost pregătită de antrenorii Iacubovcaia Aurica, Nagornii Vasile şi Cernica Larisa.  

Elevii au concurat la următoarele probe:  

1. Tracțiuni la bara fixă (băieți), îndoirea și dezdoirea brațelor în poziție culcat la banca de gimnastică (fete).
2. Combinație acrobatică.
3. Baschet. Aruncarea la coș.
4. Alergarea 100 m.
5. Alergarea 1000 m.  

Toţi elevii echipei liceului „Olimp” au aratat rezultate foarte bune, deşi membrul echipei Serghei Haceatrean a fost traumatizat după trei probe, parasind competiţia. Cea mai bună dintre fete în clasamentul general a fost Elena Balan, iar Voscoveț Anastasia a încântat publicul  cu compoziţia sa acrobatică, drept rezultat s-a plasat pe primul loc, avînd parte de aplauzele celor prezenți la competiție.

Gaivoronschii Grigorie a devenit primul la Tracțiuni la bara fixă cu rezultatul de 25 de ori! Iată unde este puterea de Voinic care se obține prin antrenamente zi de zi  la sala de sport „Apollo”!  

Datorită eforturilor administrației  Liceului teoretic „Olimp”, reprezentată de directorul interimar D-na Marina Belousova, liceul oferă condiţii excelente pentru educația  fizică şi sport. Sînt bine amenajate  sală de gimnastică, sala de culturism şi sala tenisului de masă. Activează secțiile sportive de gimnastică, atletism, pregătirea fizică generală, kung-fu, sambo, tenis de masa, acrobație, baschet şi volei. Aici lucrează un colectiv de învățători-antrenori calificați, care încearcă să-și conducă elevii spre înălțimele Olimpului. 

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns