Campionatul Internațional „Cupa Nistrului -2011”

Publicat de user pe

„În sport, cea mai mare mângâiere este performanţa şi victoria.”

La 17-18 decembrie 2011 a avut loc Campionatul anual „Cupa Nistrului” la powerlifting, care a adunat pe cei mai puternici atleți ai Republicii Moldova, precum şi reprezentanţi ai altor ţări.

Echipa ucraineană a fost formată din sportivi foarte puternici, printre care și maestrul în sport de talie internațională,  multiplu campion mondial la powerlifting Rinat Zaripov. 

Deseori  la microfon răsunau cuvintele: campion mondial, campion al Eurasiei, campion al Republicii Moldova şi alte titluri de onoare. Este îmbucurător faptul că, cu fiecare an „Cupa Nistrului” adună alături de maeștrii cu renume și  mulți tineri talentați. 

La categoria de 60 kg au participat  tinerii sportivi din Râbniţa, Soroca, Edineţ, Bender şi Tiraspol. Cei mai mulți reprezentanți a avut echipa clubului  „Aligator” din Chişinău, iar echipa clubului nostru „Apollo” a fost reprezentată de Sucman Rodion, Sucman Alexandru, Tokarev Leonid  și Șaicov Oleg.

Capitanul echipei „Apollo” Sucman Rodion a fost la un pas de primul loc, în fine, după o luptă grea s-a plasat pe locul doi la categoria de până la 120 kg.  După două probe Sucman Alexandru (categoria de greutate de până la 100 kg) a fost printre primii trei, dar din cauza traumei a fost nevoit să se retragă din competiție. Debutantul campionatului Leonid Tokarev a manifestat calităţi de luptător în categoria de greutate (80 kg), întrecînd concurenţi puternici s-a plasat pe locul trei. Aceasta este o provocare serioasă pentru a deveni campion la  următoarele competiții.   

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns