Campionatul «Strong-man» în TRANSNISTRIA

Publicat de user pe

Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare. (Muhamed Ali)

Sâmbătă, 22 octombrie 2011, pe malul stâng al Nistrului, în piaţa centrală din orașul Bender au concurat cei mai puternici sportivi din Republica Moldova. La aceste Competiții au participat reprezentanții a mai multor orașe din Moldova: Tiraspol, Bender, Comrat şi Chişinău.

Clubul sportiv „Apollo” a fost reprezentat   de către unul dintre liderii acestui sport în Republica Moldova –  Sucman Rodion şi de către debutanții Tocarev Leonid şi Șaicov Oleg.               

Debutanții Oleg şi Leonid nu s-au pierdut cu firea printre giganții competiției Strong Man, stabilind chiar de la început rezultate bune, iar Sucman Rodion, după exerciţiul „Transportarea cilindrilor”, a fost încercuit de fanii acestui sport pentru a obţine un autograf sau foto. Rodion este deja bine cunoscut atât pe malul dreptul, cât şi pe cel stâng al Nistrului. Pentru mulți copii acest uriaș puternic cu chipul vesel și binevoitor este un idol! Recordul exerciţiului   „Căratul pietrei de 100 kg, de forma trapezoidala la distanţa maximă” înregistrat de Rodion la Competițiile Strong Man de la Vadul lui Vodă din 07 august 2011, a fost bătut de el însuși cu un rezultat extraordinar de 172 metri! Oponenţii au reuşit să atingă distanța de doar 105 metri!  În acest exercițiu Rodion și-a arătat voinţa de fier şi capacitatea de a se depăşi pe sine însuși! În toate exerciţiile din cadrul Competiției lupta a fost foarte aprigă, concurenții suflându-și reciproc în spate, rezultatele fiind calculate în secunde și grame. Rodion și-a îmbunătățit   performanțele în toate exerciţiile, urcînd pe cea de treia treapta a podiumului! Succes lui Rodion pentru următoarele Competiții!

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns