Campionatul anual "Tracțiuni la bara fixă" cu motto-ul "Pentru tine femeie cu suflet frumos, chip senin și zîmbet dulce"

La 08 martie 2015 în incinta Sălii de forță  "Apollo" a avut loc Campionatul anual deschis "Tracțiuni la bara fixă" cu motto-ul "Pentru tine femeie cu suflet frumos, chip senin și zîmbet dulce", dedicat Doamnelor și Domnișoarelor care sărbătoresc la 8 martie Ziua Internațională a femeilor.

Campionatul  a fost organizat pentru a șasea oară de Asociația Obștească pentru Copii "Apollo" și de fiecare dată numărul participanților crește, iar rezultatele finale sunt tot mai bune. Locul de frunte la acest campionat a fost a lui Tudorean Oleg (18 ani) cu 37 de tracțiuni la bara fixă, pe locul doi s-a plasat Pisari Victor (25 ani) cu 33 tracțiuni, iar  locul trei a fost a lui Țurcanu Alexandru (24 ani) cu 30 tracțiuni. Cel mai tînăr participant al campionatului a fost  Nagornii Bogdan de 14 ani cu 24 tracțiuni la bara fixă. Cîștigătorii au primit abonamente la sala de forță "Apollo", iar ceilalți participanți vor beneficia de 10% reducere la abonamente pentru 1 lună. După campionat toți participanții au fost invitați la masa dulce.

Administrația AOC "Apollo" transmite în această zi un gând bun către toate doamnele și domnișoarele care se antrenează la sălile sportive "Apollo", fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să Vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să Vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos.