Educația sportivă din copilărie este temelia sănătății a unui om adult!

Campionatul anual "Tracțiuni la bara fixă" cu motto-ul "Pentru tine femeie cu suflet frumos, chip senin și zîmbet dulce"

La 08 martie 2016  în incinta complexului sportiv al AOC "Apollo" s-a desfășurat Campionatul Anual OPEN la Tractiuni la bara fixă, dedicat Zilei Internaționale a Femeii - 8 martie, sub sloganul "Pentru tine femeie cu suflet frumos, chip senin și zîmbet dulce".

Pe Locul  I în cel de-al șaptelea Campionat s-a plasat Iurie Șveț, locul II a fost împărțit de Anatolie Croitoru și Bogdan Nagornîi, iar locul III a fost a lui Soltuz Vasile. In acest an fetele au luat parte, de asemenea, la campionat. Ele au concurat la proba sportivă Flotari. Primul loc a fost împărțit de Bogdan Natalia și Bojenco Elena, iar locul II a fost al celei mai tinere participante de numai 11 ani - Nagornîi Taisia. Câștigătorii au primit Abonamente gratuite pentru o lună la sala de sport "Apollo", iar participanții vor beneficia de o reducere de 10% la orice abonament pentru o lună.

Administrația AOC "Apollo" felicită toate femeile și fetele cu această minunată sărbătoare - Ziua Femeii! Această frumoasă serbare vine primăvara devreme, când totul prinde la viață, înflorește și înverzește. Fie ca viața Dumneavoastră să fie veșnică primăvară, să Vă lumineze soarele, să cînte păsările, zilele să fie cît mai luminoase și fără nori. Zambete, buna dispozitie, bucurie si multă fericire!