Cupa Nistrului 2018

Publicat de user pe

Cea mai bună şi rapidă metodă de a învăţa un sport este să urmăreşti şi să imiţi campionii. (Jean-Claude Killy)

Cel de al  XX-lea Turneu internațional la Powerlifting, Deadlift și Impins din Culcat  „Cupa Nistrului” a adunat  de aceasta data un număr record de sportivi – peste 200 de participanti. La acest Turneu au venit nu doar atleti din Transnistria si Republica Moldova,  au decis sa concureze chiar si sportivi din Ukraina, Italia si  Canada!!! Competitiile au fost organizate pe parcursul a 2 zile. 

La 08 decembrie atletii  și-au demonstrat  forța la  Powerlifting și Deadlift, iar la 09 decmbrie a avut loc turneul la Impins din Culcat nominalizart  „Damn Dozen”, când sportivul ridică greutatea declarată a cite 13 repetări în trei seturi.

Cei care au reprezentat clubul „Apollo” la aceste competitii sportive de nivel international au fost  ROSCA ION , BARSCI XENIA, BUCEATCHII GLEB, GONTA EVELINA, TATRCIUC ILARIAN,  AZBUCHIN DENIS, SPINU ANATOLIE.

In competitiile  Deadlift  Rosca Ion  a reusit sa se plaseze pe Locul I in 2 categorii !!! – in categoria 82,5 kg / Open si  in categoria  82,5 kg /MS iar Spinu Anatolie   a reusit sa se plaseze pe Locul II in categoria  82,5 kg /T2!!! In competitiile Powerlifting  Rosca Ion  a cistigat Locul I in categoria 82,5 kg / MS  si Locul III  in categoria  82,5 kg / Open!!! In competitiile Impins din Culcat Gonta Evelina  in categoria 56 kg /T1 a reusit sa ia Locul I,  Barsci Xenia  – Locul I in categoria 67,5 kg /MS,  Tatarciuc Ilarian -categoria 75 kg /T1 – Locul III, Buceatchii Gleb -categoria 82,5 /T – Locul I, Rosca Ion in categoria 82,5 kg/ MS – Locul I si Locul III in categoria  82,5 kg/ Open, Azbuchin Denis in categoria  100 kg/ M1 – Locul I si in categoria  100 kg/PFM – Locul I.

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns