Cupa OPEN la Impins din culcat, editia a VI-a

Publicat de user pe

Fiecare campion a fost la un moment dat un concurent ce a refuzat să se dea bătut. (Sylvester Stallone)

La 20 octombrie 2018 in incinta Centrului de Creatie „Ghiocel” a avut loc Cupa Open la Impins din Culcat, ediatia a VI-ea,  organizata in memoria lui Alexandru Coseacov.  

Ca de obicei, Competitiile sportive la Impins din Culcat, organizate de Asociatia Obsteasca pentru Copii „Apollo” cu sustinerea Preturii sectorului Ciocana a unit sportivi cu experienta – maestri in sport, participanti la turneie cu renume europene si mondiale. Alaturi de ei nu s-au pierdut cu firea si cei care pentru prima data au decis sa-si incerce puterile la astfel de campionate.  

Pentru inceput sportivii au fost salutati de Presedintele AOC „Apollo”, Nagornii Vasile, ca mai apoi spre placerea tuturor celor prezenti, harizmaticul Maestru in Sport,  figura legendara pentru intreaga RM, presedintele Federatiei Powerlifting WPC  a Republicii Moldova, domnul Alexandru Serbacov a prezentat tuturor un master-class cu „numai” 200 de kg pe haltera, aratindu-le incepatorilor un sir de „trucuri” care le va usura iesirea de performanta la scaunul pentru Impins din Culcat.   

Majoritatea sportivilor cu experienta au venit cu scopul de a-si inregistra noile recorduri personale. Echipa Apollo a fost reprezentată de cei mai buni si ambitiosi sportivi, si anume:   Capitanul Echipei „Apollo”- Rosca Ion, Buceatchii Gleb, Mihalachi Olga, Netbailov Nicolae, Tatarciuc Ilirian, Gonta Evelina, Neagu Maxim, Rotaru Mihai,  Iamandii Aprilin, Tudor Bogdan, Spinu Anatolie, Popa Vadim, Cotliuba Igor, Satalova Ecaterina, Luchin Maxim, Moroseanu Mihai, Cichirca  Nichita,  Erohin Ion. Toti ei s-au plasat pe locuri de frunte, aducind o noua Cupa pentru locul II pe echipe,  I loc revenindu-i celui mai puternic Club din RM si Tansnistria „TITANIC” , iar locul III pe echipe revenindu-i Clubului LTPS.

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns