Turneul international la Impins din Culcat si Indreptari cu bara, Parcani

Publicat de user pe

Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața. (Billie Jean King)

La 23 septembrie 2018 în incinta Casei de Cultură din localitatea Parkani (Transnistria) a avut loc Turneul international la Impins din Culcat si Indreptari cu bara. De aceasta data, la aceste competitii au participat nu numai sportivi din Republica Moldova si Ukraina, dar si din străinătate, tocmai din USA si chiar Canada. Marea majoritate a participantilor au fost sportivi cu renume modial, campioni europeni AWPC și WPC.

Echipa „APOLLO”, formata din 5 persoane, si anume   Gonta Evelina, Buciatchii Gleb, Tatarciuc Ilarian, Rosca Ion și Grec Vasile. Toți au reusit sa se plaseze pe locuri de frunte in categoriile sale de virsta si de greutate. Cel mai tânăr participant la acest turneu a fost sportivul nostru Buciatchii Gleb (12 ani), care a concurat în categoria de virsta 13-15 ani, ocupind locul III. Gonta Evelina a reusit nu numai sa se plaseze pe locul I, dar a mai pimit si Cupa pentru voința de a câștiga.  Vasile Grec, in categoria sa de virsta si de greutate la fel a cistigat ca de obicei locul I, iar Rosca Ion a participat la ambele discipline, debutind pentru prima data in categoria OPEN si plasindu-se pe locul II.  De asemenea si Tatarciuc Ilirian a reusit sa cistige locul II.

Turneul, ca întotdeauna, a fost organizat la cel mai inalt nivel de catre Federației WPC  RM,  presedinte Alexandru Serbacov si Federația AWPC –  presedinte   Anatolii Semerenco.

Categorii: Arhiv

0 comentarii

Lasă un răspuns